Terima Kasih Atas Tempahan!

“InsyaAllah dengan wedding planner ini, mudah-mudahan urusan majlis awak akan berjalan lancar, teratur je dari awal sampai lah honeymoon 🙂 hehe”
~ Cik Kiz

Mohon Isi Nama & Email dibawah

Ini adalah supaya kami boleh hantar sebarang update berkenaan tempahan anda di email sahaja. Anda akan dapat email pertama sebaik saja submit borang dibawah.

Oh ya cik Kiz ada hadiah special jugak untuk awak. Nanti kat email cik Kiz beritahu apa hadiahnya ok? *suspen kan?*

Jika masih tidak dapat selepas 5 minit, check email dibahagian update, promotion atau SPAM.

Jika Ada Sebarang Masalah / Pertanyaan :

Call / Whatsapp : 019-235 4631 (Fatin)
Call / Whatsapp : 019-275 0165 (Arina)

Waktu Operasi :
10AM-7PM (Ahad Cuti)

Alamat Kedai :
Kiz Doorgift, No 31-A Jln Kristal K7/K,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.