Add On – Paperbag Doorgift

Sesuai untuk pelbagai jenis doorgift terutamanya doorgift dari Kiz Doorgift (mesti lah!).

Pelbagai Jenis Warna Pilihan

Pilih dari 4 warna paperbag yang insyaAllah boleh ‘ngam’ dengan tema warna majlis anda. Semua cantik-cantik!

Tapak Yang Kuat

Kami menggunakan kertas paperbag yang berkualiti tinggi supaya boleh menampung berat doorgift anda. Doorgift jenis kaca pun masih boleh ‘support’.

Err, tapi kalau isi batu bata tu tak boleh janji lah ya boleh support.

Material Tali Kuat

Usah risau takut tali terputus masa pegang, kami menggunakan jenis tali yang kuat supaya tak tercabut semasa dipegang.

Tambah Sticker Untuk Lebih Menarik

Ambil pakej paperbag + sticker supaya paperbag anda kelihatan lebih cantik dan bergaya. Tetamu datang dari jauh pun dah tertarik dengan doorgift anda.

Senarai Warna Paperbag

Hitam

Pink

Brown / Craft

Putih

Merah Gelap

Pink Cerah

Harga & Info Paperbag Doorgift

Info Produk

Material KertasSimili Paper
Saiz Paperbag27 x 15 x 8 cm
Berat0.024 kg / pcs
Minimum Order20 pcs

Harga Paperbag Sahaja

10 – 490 pcsRM1.20 / pcs
500 pcs ke atasRM1.00 / pcs

P/S : untuk addon stiker, sila klik sini untuk lihat senarai design stiker dan harga.

Tempah Sekarang Sebelum Stok Habis

Untuk mengelakkan sebarang masalah seperti terpaksa tunggu batch seterusnya, buat langkah bijak dengan membuat tempahan sekarang.

Soalan Lazim

Lihat Soalan serta jawapan yang sering diajukan berkenaan doorgift tasbih mini. Klik pada soalan untuk lihat jawapannya.

Proses Tempahan Berapa Lama?
Proses tempahan biasanya hanya 1 hari jika ada stok. Jika tiada stok mungkin perlu tunggu 2 minggu.

Tetapi andai kata anda ambil addon sticker, ini tempoh durasi proses

Design : 2-3 hari bekerja
Editing : 1 hari bekerja
Print & Finishing : 3-5 hari bekerja

Lokasi kedai kat mana?
Ok kalau anda mahu datang dan tengok sendiri, jemput datang ke kedai kami di seksyen 7 shah alam. Kiz Print No 32G, Jln Kristal K7/K, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor Boleh juga waze “pak li kopitiam” (kami selang 3 kedai dari pakli kopitiam)
Kalau koyak nanti macamana
Nanti apabila paperbag telah sampai dirumah anda, kami sarankan anda cuba masukkan doorgift dahulu, jika betul terkoyak sila beritahu kami & kami akan pulangkan wang anda. (money back guarantee)

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!