Doorgift BAWAH RM1

Senarai Bekas Doorgift Bajet Bawah RM1 untuk yang mahu save bajet tapi cantik.

Pillow Box Readymade

RM0.65
Klik Sini

 

Kotak Gift Box

Putih : RM0.55  Hitam : RM0.75
Klik Sini

 

Kotak Kicap

RM0.55
Klik Sini

 

Air Minuman Custom (DIY)

RM0.80
Klik Sini

 

Ziplcok Saiz S

Coklat : RM0.75  | Hitam :RM0.90
Klik Sini

 

Choco Bar Custom

RM1.00  RM0.80(DIY)
Klik Sini

 

Ziplcok Saiz M

Coklat :  RM0.90
Klik Sini

 

Soalan Lazim

Lihat Soalan serta jawapan yang sering diajukan kepada kami.

Berapa Lama Tempoh Siap?
Proses tempahan berbeza mengikut jenis doorgift. Biasanya doorgift yang tidak melibatkan design/printing hanya 1 hari bekerja.

Tetapi jika melibatkan design/print biasanya proses dalam 2-3 minggu.

Kalau ada design sendiri?
Jangan risau, anda juga boleh gunakan design anda sendiri. Tiada sebarang caj dikenakan. Anda hanya perlu berikan file softcopy kepada kami.
Lokasi kedai kat mana?
Ok kalau anda mahu datang dan tengok sendiri, jemput datang ke kedai kami di seksyen 7 shah alam. Kiz Print No 32G, Jln Kristal K7/K, Seksyen 7, Shah Alam, Selangor Boleh juga waze “pak li kopitiam” (kami selang 3 kedai dari pakli kopitiam)
DIY tu macam mana ye?
DIY maksudnya kami hanya bekalkan pembalut (sticker) yang telah siap di print dan air minuman nya. Kemudian anda perlu balut/tampal sendiri pembalut tersebut pada botol air minuman.
Doorgift yang saya nak tiada dalam ni 😭
Oh yeke, maaf lah kalau macam tu.

Ok macam ni, anda boleh whatsapp kami di 019-235 4631 dan cadangkan kepada kami doorgift yang anda cari.

Kami akan tolong carikan jika boleh.

Nak tempah kena add to cart ke?
Haa jangan risau sebab kami faham, benda penting seperti doorgift ni anda perlu dapatkan info yang betul-betul lengkap dan puas hati.

Jadikan kami sediakan butang untuk whatsapp di setiap page doorgift kami untuk memudahkan anda membuat tempahan.

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift di kiz doorgift ? Jika ya, tempah sekrang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(kedai kami atas restoran ahmad lim black pancake)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!