AWAS! Buku Ini Akan Buat Rakan Anda Garu Kepala Bila Tengok Anda Terlajak Rileks Padahal Majlis Makin Dekat.

Setuju tak jika cik Kiz katakan, nak uruskan sebuah majlis yang ohsem bukan benda yang mudah. Ada beratus perkara perlu fikir.

 

Lebih mencabar lagi bila ini kali pertama kita menguruskan majlis sendiri (of course lah cik Kiz šŸ¤Ø). Banyak benda yang kita tak tahu betul?

 

Ini antara masalah yang dihadapi rata-rata bakal pengantin sepanjang menguruskan majlis :

  • Tak tahu overall process untuk pengurusan majlis, setiap kali ada benda baru perlu dibuat, mula lah kelam kabut.
  • Tidak tahu perkara mana yang mana perlu dibuat dahulu, mana yang perlu dibuat kemudian.
  • Tidak ada checklist tetap untuk semak task yang dibuat, semua perkara disimpan dalam kepala.
  • Tersilap buat keputusan semasa memilih vendor untuk majlis (contoh tertempah khemah yang terlalu mahal untuk kualitinya)
  • Overbudget dalam persiapan kerana tidak ambil kira kos-kos tepi yang bila dicampur boleh jadi besar.
  • Terlepas pandang benda penting. Contohnya tertinggal IC pada hari pernikahan, fuhh menangis šŸ˜­

Memperkenalkan…

Buku Wedding Planner Viral 2020!

TIADA lagi terlepas pandang.
TIADA lagi serabut pening kepala.
TIADA lagi bazir masa.
Kawan pulak yang garu kepala.

Kenapa Anda Perlu Miliki Wedding Planner Ni?

1. Tiada benda terlepas pandang dengan checklist.

Kami sediakan pelbagai checklist untuk anda. Antaranya seperti checklist nikah, setiap kali settle 1 task, anda hanya perlu ‘tick’ dan fokus pada task seterusnya.

Yang jadi masalah adalah bila semua task hanya disimpan dalam kepala, lama-lama kita sendiri keliru mana satu sudah buat, mana satu belum buat.

2. Lagi dekat majlis lagi rileks.

Ahaa ini bahagian paling best dalam buku ni, kami telah susun atur siap-siap perkara apa yang dicadangkan untuk anda buat setiap bulan.

Dari 1 tahun sebelum, 6 bulan sebelum, 3 bulan, 1 bulan, 2 minggu, 1 minggu, 1 hari sebelum? Semuanya dah tersedia!

Hanya perlu follow saja satu-satu. Memang tak pening kepala.

3. Jimat bajet perkahwinan.

Dengan adanya jadual bajet perkahwinan & senarai wishlist vendor perkahwinan, anda dapat membuat perbandingan dari segi harga & pakej yang disediakan

Lepas tu, ia akan memudahkan anda untuk present idea kepada keluarga anda.

Katakan anda perlu pendapat mereka untuk pilih vendor catering. Anda telah ada perbandingan details vendor-vendor yang anda telah catat dalam buku ini.

4. Harga murah & berbaloi!

Anda bukan hanya akan dapat buku wedding planner, tapi anda juga akan dapat:

FREE 1 x measuring tape
FREE 1 x pen kiz doorgift
KOTAK PACKAGING comellll

Sesuai untuk dihadiahkan pada kawan / adik beradik yang bakal berkahwin.

Dan semua ini dalam 1 harga yang sangat-sangat murah! Oh ya lupa cik Kiz nak bagitau, buku ini jenis hardcover tau.

5. Kenangan cinta anda sampai bila-bila šŸ˜.

Ada banyak ruangan dalam buku ini dimana anda boleh selit gambar, kad kahwin dan sebagainya.

Semua kenangan ini, kenangan anda menguruskan majlis bersama pasangan sehidup semati anda akan diingati sampai bila-bila.

Bayangkan nanti selepas 10 tahun perkahwinan, anda tengok rak buku, ternampak buku Wedding Planner anda.

Ataupun bayangkan anda sambut hari anniversary anda dengan membaca semula buku wedding planner bersama pasangan anda. Awwww so sweeettt lah awak nih!šŸ„°šŸ„°

Konten Buku Wedding Planner

  • Info majlis perkahwinan
  • Kalendar 2020
  • Inspirasi Majlis Perkahwinan
  • Kalendar 2021 & 2022
  • Prosedur Perkahwinan
  • Perancangan Gerak Kerja
  • Kalendar Bulanan
  • Senarai Semak Barang Keperluan
  • Bajet Perkahwinan Pihak Lelaki
  • Bajet Perkahwinan Pihak Perempuan
  • Vendor-vendor Perkahwinan (Wishlist & Confirmed Vendor)
  • Pakaian Majlis
  • Checklist Kit Kecemasan Hari Perkahwinan
  • Soalan Lazim Temuduga Kahwin
  • Tugasan di Hari Perkahwinan
  • Summary ChecklistĀ (BARU!)
  • Senarai Tetamu JemputanĀ (BARU!)
  • Susunan MejaĀ (BARU!)
  • Appointment Log (BARU!)
  • Senarai Lagu PerkahwinanĀ (BARU!)
  • Honeymoon – bajet, checklist, itinerary, packing listĀ (BARU!)
  • Extra Note (18 muka surat)

Testimoni Pelanggan

Saya Berminat! Berapa Harganya?

Team Kiz telah menghabiskan banyak wang, tenaga & masa untuk menghabiskan sebuah ‘Wedding Masterpiece’ ini. Banyak masa dihabiskan untuk pastikan tiada satu pun benda penting yang kami terlepas pandang.

Dengan itu, ini harga jika ikut perancangan asal :

RM59.00 sahaja!

 

Tapi of course disebabkan cik Kiz sentiasa fikir dari sudut bakal pengantin, pasti ada banyak lagi benda lain yang anda perlu keluarkan bajet, seperti kad kahwin dan sebagainya.

Jadi ini harga selepas pertimbangan semula…

RM59.00 sahaja

RM49 sahaja!

 

Alaa Cik Kiz.. Murah Lagi Pleaseee!!

Murah lagi? Alamak hmm macamana ye.. Habis nanti bos cik Kiz marah cik Kiz. Huhu. Ok-ok lah..

Cik nak bagi DISKAUN KHAS jika awak dapatkan sekarang ok?

RM49.00 sahaja

RM39.00Ā 

RM35.00 Sahaja!

P/S : Tempoh promosi hanya sehingga 30 Jun 2020 sahajaĀ 

Harga & Info Buku Wedding Planner

Harga & Info Buku Wedding Planner

Info Buku Wedding Planner

 

Saiz 148 x 209mm (A5)
Material Cover Hardcover
Inlay 80 gsm (Greyscale)
Binding Wire-O (putih)
Helaian 130 pages
Min. order 1 pcs

 

Harga Buku Wedding Planner

 

Set Hard Cover (Buku + kotak + freegift) 1 pcs RM39
RM35 (1 set)
Postage (Semenanjung) RM7
Postage (Sabah/Sarawak) RM15/RM13

Ā Tips : tempah 2 pcs atau lebih untuk FREE POSTAGE bagi semenanjung

Jaminan Wang Dikembalikan!

Ya! Cik Kiz berani jamin buku ini akan sangat-sangat membantu awak dalam memudahkan urusan majlis. Kami akan kembalikan wang anda 100% tanpa banyak soal sekiranya anda rasa buku ini tak membantu. Dan anda boleh simpan buku tersebut.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(kedai kami atas restoran ahmad lim black pancake)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!