Serabut Kepala Nak Uruskan Wedding? Download je checklist percuma ni

Buat masa sekarang memang saya memang perlukan senarai checklist tersebut, mudah dan senang untuk letak dalam note book, tak ada lah tertinggal sebarang step dan prosedur. Plus, checklist ni membantu dalam buat perancangan masa ~ Cik Izzah

Z

Prosedur & Dokumen Penting Wajib untuk majlis anda telah disenaraikan satu per satu

Z

Kami siap asingkan urusan perempuan & lelaki untuk memudahkan anda.

Z

Disertakan sekali checklist untuk anda tanda setiap kali urusan perkahwinan selesai.

Z

Anda pasti tak sabar nak print sebab design comel sangat designer kami sudah buat.

EH JAP! ADA LAGI..

BONUS JIKA DOWNLOAD SEKARANG

L

Senarai checklist untuk persiapan majlis perkahwinan lengkap A-Z (akan dihantar selang 2-3 hari selepas checklist prosedur)

L

Video formula mudah (seriusly mudah) untuk estimate jumlah tetamu yang bakal hadir

L

Pelbagai tips berkenaan persiapan perkahwinan percuma

Siapakah disebalik Kiz Doorgift?

Hi, yang belah kiri tu cik Kiz, belah kanan tu Izz. As a founder n co founder, kami akan bantu membina the perfect wedding anda berdasarkan pengalaman lebih 5 tahun dalam sektor doorgift & perkahwinan.

Kepakaran kami adalah untuk hack persiapan kahwin supaya siap cepat, teratur & tak serabut kepala.

Since cik Kiz sangat cerewet dari segi pemilihan doorgift, setiap servis & produk yang kami buat hanya menggunakan kualiti terbaik.

Bagi kami, perkahwinan adalah suatu memori manis yang akan kita kenangkan selamanya, jadi mari kita sama-sama jadikan event ini event yang terbaik untuk anda!

Buat masa sekarang memang saya memang perlukan senarai checklist tersebut, mudah dan senang untuk letak dalam note book, tak ada lah tertinggal sebarang step dan prosedur. Plus, checklist ni membantu dalam buat perancangan masa, bila nak isi borang nikah online, pergi test HIV, pergi kursus kahwin, eh semua lah (tiba-tiba dah tak formal dah ayat email ni hahaha). Ringan sikit beban pengantin yang baru first time nak kahwin ni, eh. hahaha >_< 

~Cik Dila

Terima kasih sebab bagi checklist kahwin haritu. Sy dh download dan print siap2 tau. Hehe. Ape yg sy blh gtau. Checklist tu sgt2 mmbantu urusan sy untuk urusan di pejabat agama. Sblm ni sy x tau sgt nk mula dari mana dlu sbb x tahu flow dia

~ Cik Izzah

alhamdulillah sy dh download dan dh beri pada tunang saya..sebagai rujukan..sbb kami PJJ dia di johor sy diselangor..terima kasih banyak diatas cek list tu..sangat memudah kan kerja..saya suka.

~ Cik Nad

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!