Hadiah Best

Custom Notebook

Khas untuk anda yang mencari idea hadiah yang unik & special serta lain dari yang lain untuk family atau kawan-kawan sempena birthday atau special event.

Galeri Gambar Custom Notebook

Pilih Dari 2 Jenis Style

Cookiz A Notebook (Hardcover)

– 250 muka surat (Kosong / Bergaris)

– Boleh custom design untuk muka surat pertama selepas cover

– Dibungkus dalam pink gift box

– Dapat free 5 keping sticker yang comel

– Dapat 1 freegift misteri

 

Cookiz B Notebook (Softcover)

– 250 muka surat (Kosong / Bergaris)

– Kulit buku guna artcard 310gsm

– Dibungkus dalam sampul rustic

– Dapat free 3 keping sticker yang comel

– Dapat 1 freegift misteri

 

Apa Beza Cookiz A & Cookiz B?

Both nampak cantik & style. Dua-dua boleh custom made design.

Cookiz A covernya jauh lebih keras. Cookiz B covernya tebal seperti kad kahwin / kad nama

Kedua-dua style boleh pilih sama ada mahu jenis ‘line’ ataupun ‘blank’.

Cookiz A boleh request untuk custom made page 1st page juga. Cookiz B tidak.

Kedua-dua style menggunakan wire-o bronze ring untuk bahagian binding.

Packaging Cookiz B adalah seperti ini & packaging Cookiz A adalah dalam kotak pink cantik.

Template Design Custom Notebook

Kenapa Anda Perlu Tempah Custom Notebook ni?

1. Lain dari yang lain!

Dah masuk 2019, tak kan masih nak bagi hadiah mug atau frame gambar lagi betul tak?

2. Special untuk si penerima sahaja!

Boleh letak apa-apa teks atau ucapan pada cover buku. Wow! Bayangkan mesti terkejut orang tu dapat hadiah siap ada nama dia. Page pertama pun boleh letak ucapan / apa-apa teks sendiri, nak letak gambar pun boleh.

3. Bermanfaat!

Hadiah notebook akan digunakan, so selagi orang tu guna, selagi tu dia akan ingat kenangan bersama anda. So sweetttt.

4. Design yang cantik & ikut citarasa customer.

Lebih 50++ design templateuntuk dipilih jika tiada idea nak design macam mana. Kalau ada idea, bagitau je, team design kiz akan buat & ianya FREE!

5. Jadikan sebagai self-reward.

Nak tempah untuk diri sendiri pun boleh sebagai self-reward. Kawan-kawan tengok mesti jeles. (gurau je). Nak buat kerja pun mesti rasa semangat je.

Harga & Info Custom Notebook

Info Custom Notebook

Saiz21 x 17.3 x 1.6cm (A5 size)
Berat Cookiz A600g
Berat Cookiz B420g
Warna wire-oBronze
Material coverHardcover & 310gms art card

Harga Custom Notebook

Cookiz ARM69/pcs
Cookiz BRM35/pcs
10pcs ke atasHubungi kami
Add on Pink Gift Box (utk cookiz B)RM5/box

Feedback Custom Notebook

“Suka sampai nanges”

“Buku kemas & tebal. Freegifts sangat la banyak & cute sgt!”

“99999.999% loving it!!”

“Sangat-sangat puas hati sebab dapat hasilkan apa yang saya bayangkan”

“Wow wow gempak sehh”

“Memang cun. Sticker bukan main banyak!”

“Rasa rugi pulak tak order sekali untuk saya sendiri”

“Ya Allah serious lawa gilaa”

“Tak sabar mau guna. Sangat berpuas hati”

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan custom notebook ini? Jika ya, tempah sekrang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.