Memperkenalkan Doorgift Paling Me’lega’kan tekak..

Doorgift Air Minuman

Khas untuk anda yang mahu berikan doorgift yang bermanfaat untuk tetamu anda. Excusive Custom Made Design, Sedap dan Menarik.

Cantik Bila Disusun Atas Meja Doorgift.

Doorgift air minuman akan nampak cantik bila disusun diatas meja. Menjadi tumpuan sebaik sahaja tetamu sampai di tempat anda.

Custom Made Design

Anda hanya perlu pilih design dari katalog design dan letakkan teks anda sendiri seperti nama pengantin, nama bayi, tarikh dan sebagainya. Yang paling best, tiada sebarang caj design dikenakan.

Muat Masuk Paperbag

Dengan saiz yang tidak terlalu besar atau kecil,  ianya sedang-sedang elok untuk dimasukkan ke dalam paperbag doorgift atau handbag (tetamu).

Kecil & Comel

Anda suka doorgift anda nampak comel? Boleh pilih saiz kecil ini. Comel dan bergaya gitu.

Murah tapi bermanfaat.

Walaupun harganya agak murah, ianya sangat bermanfaat untuk tetamu. Bayangkan ada masa tetamu perlu hadir 2-3 kenduri serentak, sudah tentu haus dalam perjalanan betul?

Nah, kebetulan anda berikan mereka doorgift air minuman. Boleh terus hilangkan dahaga. Terus hati rasa gembira.

Senarai Design Air Minuman

Lihat senarai design yang cantik-cantik di sini. Oh ya, anda juga boleh ‘request’ untuk design baru atau hantar design sendiri jika mahu.

Harga & Info Air Minuman Custom

Info Produk

Saiz15cm (tinggi) x 5cm (lebar)
BeratPICK UP ONLY
Jenis AirAir Minuman (bukan mineral)
Minimum Order50 pcs

Senarai Harga Air Minuman

Minimum 50 pcsRM1.20 / pcs
DIY 50pcs ke atasRM0.80 / pcs

P/S : tempahan air minuman hanya dibuka untuk yang sudi PICK-UP di kedai kami sahaja.

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Soalan Lazim

Lihat Soalan serta jawapan yang sering diajukan berkenaan doorgift air minuman. Klik pada soalan untuk lihat jawapannya.

Berapa Lama Tempoh Siap?
Proses tempahan biasanya mengambil masa 1-3 minggu. Bergantung berapa banyak pindaan design yang dibuat. Proses Design : 1-3 hari bekerja Editing : 1-2 hari bekerja Print & Finishing : 7-10 hari bekerja Jika mahu guna cepat, dicadangkan ambil jenis DIY (sticker pembalut ditampal sendiri).
Kalau ada design sendiri?
Jangan risau, anda juga boleh gunakan design anda sendiri. Tiada sebarang caj dikenakan. Anda hanya perlu berikan file softcopy kepada kami.
Lokasi kedai kat mana?

Ok kalau anda mahu datang dan tengok sendiri, jemput datang ke kedai kami di seksyen 7 shah alam. Kiz Print No 31A, Jln Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor. Boleh juga waze “Kiz Doorgift” (Kedai kami atas restoran Ahmad Lim Black Pancake)

DIY tu macam mana ye?
DIY maksudnya kami hanya bekalkan pembalut (sticker) yang telah siap di print dan air minuman nya. Kemudian anda perlu balut/tampal sendiri pembalut tersebut pada botol air minuman.
Dalamnya air mineral ke air minuman ya?
Disebabkan kos untuk air mineral agak tinggi, kami menggunakan air minuman untuk doorgift ini.

Namun jika anda mahu air mineral pun boleh, anda boleh request dengan kami semasa membuat tempahan nanti. Harganya sedikit mahal berbanding air minuman.

Kenapa pick up only? Tak boleh pos?
Ini kerana jumlah beratnya terlalu berat untuk pengeposan. Caj postage boleh mencecah minimum RM200 untuk pos.

Tambahan pula, pos laju tidak menerima barang yang melebihi kapasiti berat mereka.

Oleh itu, kami hanya open order kepada yang sanggup datang untuk pickup di kedai kami.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!