Doorgift Paling Laris Kiz Doorgift

Chocobar Custom Made

Khas untuk anda yang mahu berikan doorgift yang bermanfaat untuk tetamu anda. Excusive Custom Made Design, Sedap dan Menarik.

Design Cantik & Exclusive

Di Kiz Doorgift, kami pastikan design kami mengikut trend & cantik supaya tetamu anda gembira apabila dapat doorgift dari anda.

Custom Made Design

Anda hanya perlu pilih design dari katalog design dan letakkan teks anda sendiri seperti nama pengantin, nama bayi, tarikh dan sebagainya. Yang paling best, tiada sebarang caj design dikenakan.

Muat Masuk Paperbag

Saiznya yang sederhana kecil memudahkan anda atau tetamu untuk masukkan ke dalam paperbag doorgift atau handbag (tetamu).

Coklat Kualiti Premium

Walaupun tidak lah sesedap coklat branded, coklat ini boleh tahan sedapnya. Tak percaya? Anda boleh datang sendiri ke kedai kami di seksyen 7 Shah Alam.

Klik sini untuk dapatkan lokasi kedai kami.

Masukkan Dalam Kotak Coklat Untuk Lebih Exclusive

Nak doorgift ini kelihatan lebih exclusive? Tambah saja add-on kotak coklat dan doorgift anda nampak 3x ganda lebih exclusive.

Senarai Design

Lihat senarai design yang cantik-cantik di sini. Oh ya, anda juga boleh ‘request’ untuk design baru atau hantar design sendiri jika mahu.

Harga & Info Choco Bar Custom

Info Produk

Saiz12cm x 3cm
Berat0.016kg
Jenis CoklatPerisa Coklat
Minimum Order50 pcs

Senarai Harga Choco Bar Custom

Minimum Order 50pcsRM1.00 / pcs
DIY 50pcs ke atasRM0.80 / pcs

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Kami terima tempahan yang sangat banyak untuk doorgift chocobar setiap bulan. Oleh itu lebih baik tempah sekarang jika majlis anda sudah dekat.

Soalan Lazim

Lihat Soalan serta jawapan yang sering diajukan kepada kaim berkenaan doorgift chocobar. Klik pada soalan untuk lihat jawapannya.

Berapa Lama Tempoh Siap?
Proses tempahan biasanya mengambil masa 1-3 minggu. Bergantung berapa banyak pindaan design yang dibuat.

Proses Design : 1-3 hari bekerja
Editing : 1-2 hari bekerja
Print & Finishing : 7-10 hari bekerja

Jika mahu guna cepat, dicadangkan ambil jenis DIY (balut sendiri).

Kalau ada design sendiri?
Jangan risau, anda juga boleh gunakan design anda sendiri. Tiada sebarang caj dikenakan. Anda hanya perlu berikan file softcopy kepada kami.
Lokasi kedai kat mana?
Ok kalau anda mahu datang dan tengok sendiri, jemput datang ke kedai kami di seksyen 7 shah alam.

Kiz Print
No 32G, Jln Kristal K7/K,
Seksyen 7, Shah Alam, Selangor

Boleh juga waze “pak li kopitiam”

(kami selang 3 kedai dari pakli kopitiam)

Tak lembik ke nanti coklat ni?
Jangan risau, kami telah pun buat eksperimen dan memang ianya tidak akan cair. Melainkan anda sengaja jemur tengah panas. Hihi.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift.
Risiko Anda Kami Tanggung!