Tasbih Digital

Tasbih Digital yang ringan memudahkan tetamu untuk membawa kemana sahaja. Sesuai dijadikan doorgift untuk majlis anda. 

Cute & Berkualiti!

Mempunyai display LCD yang boleh membuat kiraan dari 0 – 99999. Diperbuat daripada material PVC yang pelbagai warna serta tahan lasak.

Bermanfaat Untuk Tetamu

Tetamu majlis anda pasti menyukai doorgift ni kerana ianya senang diguna & dibawa kemana-mana sahaja. Sesuai juga digunakan dalam kereta semasa kesesakan lalu lintas.

User-Friendly

Ringan dan kecil. Boleh dipakai dimana-mana jari mengikut keselesaan dan menggunakan ibu jari untuk menekan. Buckle pula boleh adjust supaya kemas di jari.

Mudah & praktikal

LCD display akan auto off jika tidak digunakan. Mempunyai dua butang iaitu, butang besar untuk mengira, dan butang kecil untuk reset. Bateri pula boleh ditukar dikedai jam.

Harga & Info Tasbih Digital

Info Produk

Warnarandom (semua cantik)
Berat9g / pcs
Saiz10.5x2.5 cm
Minimum Order20 pcs

Harga Tasbih Digital

20pcs ke atasRM1.70 / pcs
1000 pcs ke atashubungi kami

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Tempah Sekarang Sebelum Stok Habis

Untuk mengelakkan sebarang masalah seperti terpaksa tunggu batch seterusnya, buat langkah bijak dengan membuat tempahan sekarang.

Soalan Lazim

Lihat Soalan serta jawapan yang sering diajukan berkenaan doorgift tasbih mini. Klik pada soalan untuk lihat jawapannya.

Proses Tempahan Berapa Lama?
Proses tempahan biasanya hanya 1 hari jika ada stok. Jika tiada stok mungkin perlu tunggu 2-3 minggu.
Lokasi kedai kat mana?

Ok kalau anda mahu datang dan tengok sendiri, jemput datang ke kedai kami di seksyen 7 shah alam. Kiz Print No 31A, Jln Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor. Boleh juga waze “Kiz Doorgift” (kedai kami atas restoran Ahmad Lim Black Pancake)

Jika ada yang tiada bateri?

Jangan risau, jika anda dapati ada yang tiada bateri, rosak atau sebagainya, anda hanya perlu beritahu kami dan kami akan gantikan baru.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!