Doorgift All in one

Doorgift Pillow Box

Khas untuk anda yang mahu berikan doorgift yang besar tapi murah. Kami menyediakan pelbagai variasi isian mengikut citarasa anda.

Galeri Gambar Doorgift Pillow Box

Senarai Design Doorgift Pillow Box

Senarai Design Doorgift Pillow Box

Sempena pelancaran doorgift pillow box ni, anda akan dapat percuma sticker custom made bersaiz 4cm untuk pembelian 300 pcs ke atas.

Adeline

Aryani

Aurora

Ava

Peony

Willow

Kenapa Anda Perlu Tempah Doorgift Ini?

1. Design menarik & ekslusif

Kami menyediakan 6 design menarik yang dipilih dari design-design doorgift kami yang ramai customer suka.

2. Material kotak yang berkualiti!

Kami memilih material kertas yang berkualiti untuk pillow box ini supaya anda boleh isi macam-macam isian didalamnya.

3. Readystock design

Anda tidak perlu menunggu lama untuk dapatkan pillow box ni kerana ianya readystock. Design kotak readymade dengan ayat “terima kasih” atas kotak.

4. Harga murah & menjimatkan

Anda tak perlu lagi add on paperbag atau tali sebagai pemegang kerana pillow box ni sudah siap dengan handle. Jimat kan? =)

5. Kotak yang besar untuk pelbagai isian

Ruangan yang besar membolehkan anda mengisi banyak isian. Tetamu yang dapat juga mesti suka dengan doorgift majlis anda.

Harga & Info Doorgift Pillow Box

Info Pillow Box

Saiz12.5 x 17.9 cm
Berat19g
Material KotakArt Card
Minimum Order50 pcs

Harga Pillow Box sahaja

Harga
50pcs ke atasRM0.65 / pcs
500 pcs ke atashubungi kami

Harga Add On

Harga
Add on isian 10 pcs Choc Chip+RM1.00 / pcs
Add on isian kacang campur+RM1.20 / pcs
Add on isian popcorn+RM0.75 / pcs
Add on isian biskut aiskrim+RM1.25 / pcs
Add on isian sejadah tenun mini+RM3.00 / pcs
Add on isian tuala mini+RM1.30 / pcs

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Tempah Sekarang Sebelum Stock Habis!!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!