Doorgift Premium

Doorgift Piring Kaca

Takde idea nak bagi doorgift apa untuk tetamu istimewa? tetamu VIP? Nah bagi je doorgift exclusive piring kaca, mereka pasti suka dengan doorgift ini. Sesuai untuk majlis perkahwinan.

Galeri Gambar Doorgift Piring Kaca

Kenapa Anda Perlu Tempah Doorgift Ini?

1. Design Cantik & Exclusive!

Ini antara doorgift paling popular di indonesia untuk kategori doorgift exclusive. Dengan ukiran berbentuk daun yang cantik dan kemas, tetamu anda pasti menyukainya.

2. Siap Packing kan sekali.

Ya, kami siap packing kan semuanya untuk anda. Tinggal pickup sahaja di kedai kami. Tak perlu susah payah packing yang akan ambil masa yang lama dan susah.

3. Harga berpatutan untuk doorgift premium!

Tetamu yang dapat doorgift piring kaca ini pasti akan kagum habis kerana doorgift ini kelihatan seperti bernilai RM10++.

4. Boleh tempah serendah 10pcs sahaja.

Kami faham biasanya tetamu VIP tidak ramai, jadi kami rendahkan minimum order kepada 10pcs sahaja, best kan?

Harga & Info Doorgift Piring Kaca

Info Doorgift

Saiz8.5 x 8.5 x 3.8 cm
Berat bekas45g
Material PiringKaca
Material KotakArt Card Special 250gsm
Minimum Order30 pcs

Harga Set Piring Kaca + Kotak + Riben

30-100pcsRM4.90 / pcs
100pcs ke atashubungi kami

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

kedai kiz print

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!