Doorgift Sejadah Mini

Diimport khas dari turkey, ini dia doorgift sejadah mini made in turkey. Terbaik untuk majlis exclusive ataupun untuk tetamu VIP.

Original Dari Turkey

Sejadah mini Kiz Doorgift memang original dari Turkey, itu sebabnya kualiti sejadah ini sangat-sangat tinggi.

Cantik & Exclusive

Sesuai untuk diberikan kepada tetamu khas atau tetamu VIP seperti saudara mara, kawan rapat dan sebagainya.

Material Lembut & Selesa.

Tetamu anda pasti akan selesa apabila menggunakan sejadah mini ini. Bulunya juga sangat lembut, tidak terlalu tebal tidak terlalu nipis.

Ikat Dengan Reben Untuk Lebih Exclusive

Tak perlu pening-pening lagi, anda hanya perlu cari reben di kedai berdekatan dan ikat pada sejadah mini ini. Dan doorgift anda akan terus nampak wow.

Hampir 4930 Sejadah Mini Telah Terjual

Setakat ini sudah hampir 4950pcs sejadah mini telah terjual dan mereka sangat-sangat suka dengan doorgift ini. Ada yang beli sekali 300pcs, ada juga yang ambil 20pcs sahaja untuk tetamu VIP.

Harga & Info Sejadah Mini

Info Produk

Saiz33cm (panjang) x 31.5cm (lebar)
Berat0.068kg
Made InTurkey
Minimum Order10 pcs

Senarai Harga

10 – 99 pcsRM3.90 / pcs
100pcs ke atasRM3.50/pcs

Harga Add On

Add on kotak gift box putih+RM0.55 / pcs
Add on kotak gift box hitam+RM0.75 / pcs
Add on kotak kicap+RM0.55 / pcs
Add on pembalut+RM0.30 / pcs
Add on ikat ribbon+RM0.50 / pcs
Add on ikat bentuk ribbon+RM0.80 / pcs

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Stok Habis

Disebabkan kos yang agak besar, kami hanya menyimpan sedikit sahaja stok sejadah mini pada setiap bulan. Buat langkah bijak dengan buat tempahan sekarang sebelum stok habis.

Soalan Lazim

Lihat Soalan serta jawapan yang sering diajukan berkenaan doorgift sejadah mini. Klik pada soalan untuk lihat jawapannya.

Lokasi kedai kat mana?

Ok kalau anda mahu datang dan tengok sendiri, jemput datang ke kedai kami di seksyen 7 shah alam. Kiz Print No 31A, Jln Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor. Boleh juga waze “Kiz Doorgift” (Kedai kami atas restoran Ahmad Lim Black Pancake)

Sejadah mini ni sejadah budak ke?
Untuk pengetahuan, sejadah mini ini sesuai untuk digunakan oleh semua peringkat umur. Ada je sesetengah orang panggil sebagai ‘sejadah muka’.

Sejadah besar standard ada tak?
Maaf sangat-sangat kerana kami tidak ada sejadah bersaiz besar.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(kedai kami atas restoran ahmad lim black pancake)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!