Doorgift Stylo

Doorgift Silver Jar

Khas untuk anda yang mahu berikan doorgift yang bermanfaat untuk tetamu anda. Excusive Custom Made Design, Sedap dan Menarik.

Galeri Gambar Doorgift Silver Jar

Kenapa Anda Perlu Tempah Doorgift Ini?

1. Custom Made Design Percuma!

Anda hanya perlu pilih design dari katalog kemudian nyatakan apa teks yang ingin diletakkan. Ataupun gambar? Proses design pula hanya mengambil masa 1-3 hari sahaja.

2. Proses Siap Sangat Cepat

Selesai sahaja proses design & comfirm design final draft doorgift, anda hanya perlu tunggu dalam 7 hari bekerja untuk doorgift anda siap (jika stok ada)

Cepat kan?

3. Siap Packing Makanan.

Ya, jika anda tempah sekali dengan pakej makanan, kami siap packingkan untuk anda, tinggal ambil sahaja bila tempahan siap. Senang bukan?

4. Doorgift Nampak Cantik!

Doorgift ini akan kelihatan sangat cantik bila disusun di atas meja doorgift semasa majlis nanti. Tetamu pun suka 🙂

Harga & Info Doorgift Silver Jar

Info Silver Jar

Saiz7.5 x 7.5 x 7.7cm
Berat42g
Material JarPlastik
Minimum Order30 pcs

Harga Bekas Sahaja

30pcs ke atasRM1.40 / pcs
300 pcs ke atashubungi kami

Harga Add On

Add on isian kacang botak+RM1.70/pcs
Add on isian kacang campur+RM1.40/pcs
Add on isian biskut aiskrim+RM1.00/pcs
Add on isian 10 pcs choco chips cookies+RM1.00/pcs

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

 

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(kedai kami atas restoran ahmad lim black pancake)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!