Doorgift Stylo & Bermanfaat

Doorgift Towel Mini

Simple yet stylish. Sesuai untuk yang nak save bajet doorgift tapi dalam masa yang sama mahukan doorgift yang stylo untuk majlis perkahwinan mahupun aqiqah. Yang dapat tu mesti seronok dapat guna kan?

Galeri Gambar Doorgift Towel Mini

Kenapa Anda Perlu Tempah Doorgift Ini?

1. Simple Tapi Cantik!

Walaupun simple, ianya sangat cantik apabila dibalut dengan sticker custom pilihan design kita sendiri.

2. Tambah Sticker untuk lebih stylo!

Ya, dengan hanya tambah pembalut sticker, automatik doorgift tuala anda akan jadi cantik dan bergaya gitu.

3. Kain tuala berkualiti tinggi!

Kami berikan kepada anda mini towel berkualiti tinggi yang diimport dari bangladesh (kebanyakkan brand fashion terkenal juga gunakan kain dari bangladesh).

4. Boleh tempah serendah 50pcs.

Jika kebanyakkan tempat doorgift meletakkan minimum order 100pcs, kami tidak. Anda boleh tempah serendah 50pcs sahaja, sesuai jika anda bakal mengadakan majlis aqiqah untuk baby comel anda 🙂

Harga & Info Doorgift Towel Mini

Info Doorgift

Saiz15cm x 14cm
Berat bekas10g
Material KainCotton
Minimum Order50 pcs

Harga Towel Mini

30pcs ke atasRM1.35 / pcs
300pcs ke atashubungi kami

Harga Towel Panjang

30pcs ke atasRM1.80 / pcs
300pcs ke atashubungi kami

Harga Add On

Add on ikat ribbon+RM0.50/pcs
Add on ikat bentuk ribbon+RM0.80/pcs
Add on sticker siap balut+RM0.30/pcs

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!