Doorgift Chantek

Doorgift Vee Bucket

Doorgift ni confirm akan disukai oleh kanak-kanak sebab didalamnya terdapat banyak jajan yang sedap & evergreen. Orang dewasa pula mesti akan mengimbau balik kenangan masa zaman kanak-kanak dulu.

Galeri Gambar Doorgift Vee Bucket

Kenapa Anda Perlu Tempah Doorgift Ini?

1. Lain dari yang lain

Doorgift vee bucket ni sangat besar & diisi dengan macam-macam jenis jajan yang semua orang suka. Semua tetamu terutama kanak-kanak pasti akan suka dengan doorgift vee bucket ni.

2. Custom Made Design Percuma!

Anda hanya perlu pilih design dari katalog (ada lebih 30 pilihan design terkini) kemudian nyatakan apa teks yang ingin diletakkan. Ataupun gambar? Proses design pula hanya mengambil masa 1-3 hari sahaja.

3. Proses Siap Sangat Cepat

Selesai sahaja proses design & comfirm design final draft doorgift, anda hanya perlu tunggu dalam 7 hari bekerja untuk doorgift anda siap (jika stok ada)

Cepat kan?

4. Terdapat dalam dua set.

Untuk Set A akan diisi dengan 7 jajan yang best & evergreen, manakala untuk Set B pula akan diisi dengan 5 jenis jajan & 5 pcs choco chips cookies yang sedap dan rangup.

5. Harga murah untuk doorgift premium!

Tetamu yang dapat doorgift vee bucket ini pasti akan kagum habis kerana doorgift ini kelihatan seperti bernilai RM4++ punya standard.

Harga & Info Vee Bucket

                                                                                 

Info Doorgift Vee Bucket

Saiz23.8 x 17cm
Berat95 – 105g
Minimum Order30 pcs

Harga Ziplock Sahaja

30pcs ke atasRM1.40 / pcs
500 pcs ke atashubungi kami

Harga Add On

Add on isian Set A (7 Jajan)+RM1.60/pcs
Add on isian Set B (5 Jajan + 5 pcs Choco Chips Cookies)+RM1.80/pcs
Add on tali+RM0.30/pcs

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!