Doorgift Yasin Custom Made

Kan best kalau doorgift Yasin saya boleh letak nama sendiri, warna sendiri, design sendiri. Hmm, eh! Kiz Doorgift boleh buat la rupanya!

PROMO SURAH PILIHAN CUSTOM RM1 SEHINGGA 29/11

1001 Manfaat Untuk Tetamu.

Seperti yang anda mungkin sudah tahu, surah Yasin ini jika diamalkan, ada banyak kelebihannya untuk diri sendiri. Jadi apa kata jadikan sebagai doorgift supaya semua tetamu dapat manfaatnya?

    Custom Made Design

    Anda hanya perlu pilih design dari katalog design dan letakkan teks anda sendiri seperti nama pengantin, nama bayi, tarikh dan sebagainya. Yang paling best, tiada sebarang caj design dikenakan.

    Masukkan Dalam Kotak Khas

    Untuk lebih exclusive, tambah add-on kotak yasin yang direka khas untuk anda letak surah pilihan custom made anda di dalamnya. Dijamin lebih cantik.

    Teks Besar & Jelas

    Takut orang berumur susah nak baca? Jangan risau, kami pastikan teks dalam jelas & mudah dibaca oleh sesiapa sahaja.

    Dibuat secara handmade

    Untuk memastikan setiap surah dibuat dengan kemas & cantik, kami menggunakan cara manual berbanding menggunakan mesin.

    Lebih 100,000 telah ditempah

    Dari tahun 2012 hingga ke sekarang, Kiz Doorgift (dulu Kiz Wedding) telah menyiapkan lebih dari 100,000pcs tempah doorgift ke seluruh Malaysia.

    PROMO SURAH PILIHAN CUSTOM RM1 SEHINGGA 29/11

    Senarai Design Yasin Custom made

    Bersedia untuk rambang mata kerana kami ada lebih 40 design yang berbeza. Pilih design mana yang berkenan, kemudian nyatakan surah mana yang anda mahu dan kuantiti.

    Harga & Info Yasin Custom made

    Info Produk

    Saiz148mm x 110mm (bila tutup
    Jumlah Muka surat32 muka surat
    Berat 33g
    Material CoverArt Card 230gsm (tebal)
    Minimum Order50 pcs

    Senarai Harga Yasin Custom made

    50pcs – 450 pcsRM1.50 / pcs
    500 pcs ke atashubungi kami

    Harga Add On

    Kotak Khas SahajaRM0.60 / pcs
    Upah Packing Yasin Masuk KotakRM0.25 / pcs
    Yasin Custom Made + Kotak Khashubungi kami
    Yasin Custom Made + Kotak + Tasbih Minihubungi kami

    *dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

    Tambah Add-On Tasbih

    Khas untuk yang mahu berikan doorgift yang terbaik untuk majlis, boleh tambah tasbih mini glasspearl (high quality) dari kiz doorgift. KLIK SINI untuk lihat tasbih glasspearl.

    Testimoni Pelanggan

    Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

    Kami terima tempahan yang sangat banyak untuk beberapa doorgift utama seperti surah pilihan dan chocobar. Oleh itu lebih baik tempah sekarang jika majlis anda sudah dekat.

    Soalan Lazim

    Lihat Soalan serta jawapan yang sering diajukan berkenaan doorgift air minuman. Klik pada soalan untuk lihat jawapannya.

    Berapa Lama Tempoh Siap?
    Proses tempahan biasanya mengambil masa 1-3 minggu. Bergantung berapa banyak pindaan design yang dibuat. Proses Design : 1-3 hari bekerja Editing : 1-2 hari bekerja Print & Finishing : 7-10 hari bekerja
    Kalau ada design sendiri?
    Jangan risau, anda juga boleh gunakan design anda sendiri. Tiada sebarang caj dikenakan. Anda hanya perlu berikan file softcopy kepada kami.
    Lokasi kedai kat mana?

    Ok kalau anda mahu datang dan tengok sendiri, jemput datang ke kedai kami di seksyen 7 shah alam. Kiz Print No 31A, Jln Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor. Boleh juga waze “kiz print” (kedai kami atas Restoran Ahmad Lim Black Pancake)

    Ejaan dan tatabahasa dah semak?
    Jangan risau kerana bacaan surah pilihan kami telah disemak dan disahkan oleh ustaz yang bertauliah. InsyaAllah tiada kesalahan.
    Al-Mathurat tu yang panjang ke pendek ye?
    Kami menggunakan Al-Mathurat Sughro (yang pendek) kerana ini adalah jenis yang majoriti umat islam di Malaysia gunakan (termasuk saya sendiri).
    Macam mana cara Kiz Doorgift pos ya?
    Untuk proses pos, kami telah siap-siap tampalkan stiker “Al-Quran Jangan Langkah” pada bungkusan. Kami juga akan pesan abang posmen untuk letak semua bungkusan surah pilihan di bahagian paling atas sekali & minta supaya jangan langkah atau campak bungkusan anda.
    Kilang melayu ke cina yang buat?
    Kami sangat menjaga kesucian agama kita jadi bahagian dalam di print di kilang yang 100% pekerjanya semua muslim. Proses print cover pula dibuat didalam kedai kami sendiri dimana semua ahli kiz doorgift adalah islam.

    Antara Testimoni Pelanggan

    “yang paling hepi skali kerana adenya sticker yg memberitahu bhw terdapat Al-Qurah dlm percel tu”

    “Giving away the Doa Harian to PT3 kids”

    “servis terbaik.. moga perniagaan semakin maju, amin”

    Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

    Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!

    Tak Minat Order Online?

     

    Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

    Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

    Kiz Print

    No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

    Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

    Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

    Waze : Kiz Doorgift

    No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

    (update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)