Doorgift Trending Evergreen

Doorgift Ziplock

Tempah doorgift ziplock jika anda mahu doorgift yang hipster, stylo tapi dalam masa yang sama save cost. Cantik tapi murah. Tambah sticker majlis & tali untuk lebih ohsem!

Ini Sebab Kenapa Ziplock Sangat Popular

Galeri Gambar Doorgift Ziplock

Kenapa Anda Perlu Tempah Doorgift Ini?

1. Design Cantik & Exclusive!

Di Kiz Doorgift, kami memastikan semua design mengikut trend semasa. Mana design yang ‘old-skool’ akan dikemaskini.

2. Custom Made Design Percuma!

Anda hanya perlu pilih design dari katalog kemudian nyatakan apa teks yang ingin diletakkan. Ataupun gambar? Proses design pula hanya mengambil masa 1-3 hari sahaja.

3. Proses Siap Sangat Cepat

Selesai sahaja proses design & comfirm design final draft doorgift, anda hanya perlu tunggu dalam 7-10 hari bekerja untuk doorgift anda siap (jika stok ada)

Cepat kan?

4. Siap Tolong Packing Makanan.

Ya, jika anda pilih pakej sekali dengan filling makanan (boleh pilih dari 4 jenis), kami siap tolong packing masukkan makanan untuk anda secara PERCUMA. Tak payah susah-susah dah.

5. Harga sangat murah untuk doorgift yang cantik!

Tetamu yang dapat doorgift boldjar ini pasti akan kagum habis kerana doorgift sangat cantik walaupun harganya murah.

Harga & Info Doorgift Ziplock

Harga & Info Doorgift Ziplock

Info Ziplock

 Saiz S Saiz M
Saiz10 x 3.5 x 15cm11.5x4.8x19.5cm
Berat5g7g
Minimum Order50 pcs50 pcs

Harga Ziplock

 Saiz S Saiz M
Brown 50pcs ke atasRM0.75 / pcsRM0.90/pcs
Black 50pcs ke atasRM0.90 / pcsRM1.10/pcs
500 pcs ke atashubungi kamihubungi kami

Harga Add On

 Saiz S Saiz M
Add on isian kacang botak+RM0.90+RM1.60
Add on isian kacang campur+RM0.80+RM1.20
Add on isian biskut aiskrim+RM0.70+RM1.20
Add on isian choco chips cookies+RM0.80+RM1.00
Add on isian popcorn+RM0.60+RM0.90
Add on tali+RM0.30+RM0.30
Add on ikat ribbon+RM0.50+RM0.50

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!