Filling Doorgift Makanan

Doorgift makanan sangat laris akhir-akhir ni. Di Kiz Doorgift, kami sediakan 5 filling makanan yang confirm sedap dan tetamu semua pasti akan suka. Tester filling ada disediakan di kedai kami di Shah Alam.

Filling Doorgift Makanan

Doorgift makanan sangat laris akhir-akhir ni. Di Kiz Doorgift, kami sediakan 10 filling makanan yang confirm sedap dan tetamu semua pasti akan suka. Tester filling ada disediakan di kedai kami di Shah Alam.

Filling Kerepek Ubi Cheese

Tetamu pasti akan menyukai filling kerepek ubi perisa cheese ni sebab ianya rangup & sedap. Doorgift anda akan nampak lebih hipster & stylo bila diletakkan dalam doorgift ziplock atau kotak gift box.

Filling Kerepek Ubi Kari

Selain kerepek ubi perisa cheese, ramai jugak yang menggemari kerepek ubi perisa kari ni. Ianya lebih pedas berbanding perisa cheese. Boleh diletak dalam doorgift ziplock atau kotak gift box.

Filling Kerepek Ubi Kosong

Kerepek ubi kosong ni pun sedap & rangup jugak. Rasa kerepek ni tak terlaluy masin dan tak terlalu kosong. Just nice rasa dia untuk yang suka rasa original kerepek ubi. Sesuai sebagai filling doorgift ziplock & kotak gift box.

Filling Kerepek Bawang

Kerepek bawang antara kudapan yang disukai ramai dari yang muda hingga yang tua. Letak dalam bekas doorgift ziplock & kotak gift box pun cantik jugak. 

Filling Jagung Pilus

Snek jagung pilus ni sangat sedap tau. Tetamu yang dapat pasti akan mintak lagi satu doorgift anda sebab cepat sangat habis. eceehhh. Sesuai untuk doorgift ziplock, kacang dalam botol, silver jar atau transparent jar. 

Filling Chocochips Cookies

Antara filling doorgift yang paling laris. Siap ada yang bagi feedback cakap cookies ni rasa macam cookies famous amos tau. 

Filling Popcorn

Selain choco chips cookies, filling popcorn pun laris jugak. Filling popcorn sesuai untuk pelbagai majlis seperti majlis perkahwinan, majlis birthday ataupun majlis aqiqah.

Filling Biskut Aiskrim

Biskut aiskrim atau orang panggil biskut icing ni sangat comel & cute kan. Doorgift anda pasti akan mendapat pujian oleh tetamu.

Filling Kacang Botak

Doorgift anda pasti akan kelihatan menyerlah sebab warna kuning nya yang terang. Sangat sesuai sebagai filling doorgift makanan. Rasa pun sedap & rangup. Boleh dijadikan sebagai kudap kudapan.

Filling Kacang Campur

Ramai tetamu yang suka filling doorgift ni sebab dalam satu doorgift terdapat macam-macam jenis kacang yang rangup dan sedap. Doorgift anda pasti akan kelihatan sangat menarik dengan warnanya yang banyak.

Filling Kerepek Ubi Cheese

Tetamu pasti akan menyukai filling kerepek ubi perisa cheese ni sebab ianya rangup & sedap. Doorgift anda akan nampak lebih hipster & stylo bila diletakkan dalam doorgift ziplock atau kotak gift box.

Filling Kerepek Ubi Kari

Selain kerepek ubi perisa cheese, ramai jugak yang menggemari kerepek ubi perisa kari ni. Ianya lebih pedas berbanding perisa cheese. Boleh diletak dalam doorgift ziplock atau kotak gift box.

Filling Kerepek Ubi Kosong

Kerepek ubi kosong ni pun sedap & rangup jugak. Rasa kerepek ni tak terlaluy masin dan tak terlalu kosong. Just nice rasa dia untuk yang suka rasa original kerepek ubi. Sesuai sebagai filling doorgift ziplock & kotak gift box.

Filling Kerepek Bawang

Kerepek bawang antara kudapan yang disukai ramai dari yang muda hingga yang tua. Letak dalam bekas doorgift ziplock & kotak gift box pun cantik jugak. 

Filling Jagung Pilus

Snek jagung pilus ni sangat sedap tau. Tetamu yang dapat pasti akan mintak lagi satu doorgift anda sebab cepat sangat habis. eceehhh. Sesuai untuk doorgift ziplock, kacang dalam botol, silver jar atau transparent jar. 

Filling Chocochips Cookies

Antara filling doorgift yang paling laris. Siap ada yang bagi feedback cakap cookies ni rasa macam cookies famous amos tau. 

Filling Popcorn

Selain choco chips cookies, filling popcorn pun laris jugak. Filling popcorn sesuai untuk pelbagai majlis seperti majlis perkahwinan, majlis birthday ataupun majlis aqiqah.

Filling Biskut Aiskrim

Biskut aiskrim atau orang panggil biskut icing ni sangat comel & cute kan. Doorgift anda pasti akan mendapat pujian oleh tetamu.

Filling Kacang Botak

Doorgift anda pasti akan kelihatan menyerlah sebab warna kuning nya yang terang. Sangat sesuai sebagai filling doorgift makanan. Rasa pun sedap & rangup. Boleh dijadikan sebagai kudap kudapan.

Filling Kacang Campur

Ramai tetamu yang suka filling doorgift ni sebab dalam satu doorgift terdapat macam-macam jenis kacang yang rangup dan sedap. Doorgift anda pasti akan kelihatan sangat menarik dengan warnanya yang banyak.

Bekas Doorgift & Filling Makanan

Bold Jar

Doorgift Bold Jar akan kelihatan begitu eksklusif dengan filling chocochips cookies.
Klik Sini

Ziplock

Semua jenis filling sesuai diisi dalam doorgift ziplock. Sebab tu doorgift ziplock ni adalah doorgift terlaris di Kiz Doorgift.
Klik Sini

Kotak Gift Box

Hampir semua filling makanan boleh diisi dalam kotak gift box. Selain filling makanan, tuala mini & sejadah mini juga sesuai dalam doorgift ni.
Klik Sini

Kacang Dalam Botol

Filling makanan yang kecik & comel sangat sesuai di dalam doorgift kacang dalam botol ni.
Klik Sini

Silver Jar

Terdapat 5 pilihan filling makanan yang boleh diisi dalam doorgift silver jar.
Klik Sini

Transparent Jar

Filling doorgift transparent jar juga sama seperti doorgift silver jar.
Klik Sini

Square Gold Box

Choco chips cookies, biskut aiskrim, kacang botak dan kacang campur akan membuatkan doorgift square gold box kelihatan begitu comel sekali.
Klik Sini

Square Transparent Box

Sama seperti filling doorgift square gold box. Doorgift square transparent box juga akan jadi lebih cute apabila diisi dengan filling berikut.
Klik Sini

Tempah Sekarang Sebelum Stok Habis

Untuk mengelakkan sebarang masalah seperti terpaksa tunggu batch seterusnya, buat langkah bijak dengan membuat tempahan sekarang.

Tempah Sekarang Sebelum Stok Habis

Untuk mengelakkan sebarang masalah seperti terpaksa tunggu batch seterusnya, buat langkah bijak dengan membuat tempahan sekarang.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

kedai kiz print

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!