Doorgift Trendy

Goodies Kotak Kicap Box

Khas untuk bakal pengantin yang impikan doorgift yang cantik & bermanfaat untuk tetamu. Bukan sahaja kicap, tuala mini, sejadah mini atau lain lain filling juga boleh diletak dalam kotak ni.

Galeri Gambar Goodies Kotak Kicap Box

Design Cantik & Eksklusif

Boleh pilih dari 8 design berbeza yang pasti semuanya cantik-cantik & kelihatan begitu eksklusif. Warna warna yang dipilih juga sesuai untuk kebanyakan tema majlis.

Material Kotak Berkualiti

Untuk doorgift kotak kicap box ni, kami menggunakan material kertas yang berkualiti. Dijamin tak bolos, melainkan anda letak filling yang terlalu berat lah. hehe

Bermanfaat Untuk Tetamu

Doorgift yang best ialah doorgift yang berguna untuk tetamu dan tetamu tak akan buang selagi belum guna. Selain filling kicap, filling sejadah mini & towel mini juga bermanfaat untuk tetamu.

Percuma Packing

Percuma caj packing jika ambil kotak + mana-mana filling seperti kicap, tuala & sejadah.

Harga Murah Untuk Goodies Premium

Doorgift kotak kicap box ni kelihatan mahal dek kerana designnya yang eksklusif serta kualiti kotak yang digunakan sangat berkualiti.

Galeri Gambar Goodies Kotak Kicap Box

Design Cantik & Eksklusif

Boleh pilih dari 8 design berbeza yang pasti semuanya cantik-cantik & kelihatan begitu eksklusif. Warna warna yang dipilih juga sesuai untuk kebanyakan tema majlis.

Material Kotak Berkualiti

Untuk doorgift kotak kicap box ni, kami menggunakan material kertas yang berkualiti. Dijamin tak bolos, melainkan anda letak filling yang terlalu berat lah. hehe

Bermanfaat Untuk Tetamu

Doorgift yang best ialah doorgift yang berguna untuk tetamu dan tetamu tak akan buang selagi belum guna. Selain filling kicap, filling sejadah mini & towel mini juga bermanfaat untuk tetamu.

Harga murah untuk goodies premium

Doorgift kotak kicap box ni kelihatan mahal dek kerana designnya yang eksklusif serta kualiti kotak yang digunakan sangat berkualiti.

Senarai Design Goodies Kotak Kicap

Bersedia untuk rambang mata kerana design di sini semua lawa-lawa, cantik merelip. Oh ya, masa whatasapp nanti pastikan tanya dulu stok ada atau tak ya, sebab kami tak simpan stok banyak.

Harga & Info Goodies Kotak Kicap

Info Kotak Kicap

Saiz kotak20.5 x 5 x 5 cm
Berat kotak15g
Material KotakArt Card
Minimum Order50 pcs

Harga Kotak Kicap sahaja

Kotak kicap readymade designRM0.55 / pcs
500 pcs ke atashubungi kami

Harga Add On

Add on Tali hitam/gold/pink/biru+RM0.30 / pcs
Add on isian sejadah mini+RM3.50 / pcs
Add on isian sejadah tenun mini+RM3.00 / pcs
Add on isian tuala mini+RM1.30 / pcs
Add on stickerhubungi kami

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!