Kad kahwin 2019 

Kad Jemputan Kahwin

Khas untuk bakal pengantin yang inginkan kad jemputan kahwin yang simple, stylo & eksklusif!

Galeri Gambar Kad Kahwin

Pilih je kad yang mana, semua cecantik & comel

Kenapa Anda Perlu Tempah Kad Kahwin dengan Kiz Doorgift ?

1. Design Cantik & Exclusive!

Di Kiz Doorgift, kami memastikan semua design mengikut trend semasa. Mana design yang ‘old-skool’ akan dikemaskini.

2. Custom Made Design Percuma!

Anda hanya perlu pilih design dari katalog kemudian nyatakan apa teks yang ingin diletakkan. Ataupun gambar? Proses design pula hanya mengambil masa 1-3 hari sahaja. Cepat kan?

3. Proses Siap Sangat Cepat

Selesai sahaja proses design & comfirm design final draft doorgift, anda hanya perlu tunggu dalam 7 hari bekerja untuk doorgift anda siap (jika stok ada)

Cepat kan?

4. Material Kertas Berkualiti.

Ya, untuk doorgift kotak giftbox ini, kami menggunakan material kertas yang bagus. Dijamin tak bolos, melainkan anda letakkan benda yang terlalu berat lah. Hihi.

5. Harga murah untuk kad kahwin yang berkualiti!

Tetamu yang dapat doorgift kotak giftbox ini pasti akan kagum habis kerana doorgift ini kelihatan seperti bernilai RM3++ punya standard.

Harga & Info Kad Kahwin

Testimoni Pelanggan

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!

Soalan Lazim

Lihat Soalan serta jawapan yang sering diajukan berkenaan kad jemputan kahwin. Klik pada soalan untuk lihat jawapannya.

Macam mana nak order?

Proses tempahan biasanya mengambil masa 1-3 minggu. Bergantung berapa banyak pindaan design yang dibuat. Proses Design : 3-5 hari bekerja Editing : 1-2 hari bekerja Print & Finishing : 7-10 hari bekerja

Ada caj design ke?
Jangan risau, anda juga boleh gunakan design anda sendiri. Tiada sebarang caj dikenakan. Anda hanya perlu berikan file softcopy kepada kami.
Sampul dapat sekali tak?

Ok kalau anda mahu datang dan tengok sendiri, jemput datang ke kedai kami di seksyen 7 shah alam. Kiz Print No 31A, Jln Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor. Boleh juga waze “kiz print” (kedai kami atas Restoran Ahmad Lim Black Pancake)

Ada pakej kad kahwin tak?
Untuk proses pos, kami telah siap-siap tampalkan stiker “Al-Quran Jangan Langkah” pada bungkusan. Kami juga akan pesan abang posmen untuk letak semua bungkusan surah pilihan di bahagian paling atas sekali & minta supaya jangan langkah atau campak bungkusan anda.
Boleh custom design tak?
Kami sangat menjaga kesucian agama kita jadi bahagian dalam di print di kilang yang 100% pekerjanya semua muslim. Proses print cover pula dibuat didalam kedai kami sendiri dimana semua ahli kiz doorgift adalah islam.