Kotak special untuk majlis special

Pillow Box Custom

Doorgift ini sesuai untuk anda yang ingin berikan doorgift special & one-and-only untuk tetamu majlis anda.

Galeri Gambar Doorgift Pillow Box Custom

Kenapa Anda Perlu Tempah Doorgift Ini?

1. Saiz Besar

Bukan saiz mini biasa2 tau, ini saiz yang sedang-sedang, besar sikit dari tapak tangan. Ngam!

2. Custom Design

Boleh pilih dari senarai design yang ada atau nak request design baru pun boleh.

3. Custom Text

Boleh letak apa-apa text yang awak nak letak, ucapan ke doa ke semua no problemo.

4. Senang Nak Pegang

Pillowbox Kiz Doorgift dah siap ada tangkai supaya tetamu dapat bawak balik doorgift dengan penuh bergaya giteww.

5. Percuma Upah Packing

Awak boleh pilih untuk addon pelbagai jenis filling yang ada & kami akan packingkan untuk anda tanpa sebarang caj (packing)

6. Mudah Nak Packing

Incase awak hanya tempah kotak sahaja, nak packing sendiri sangat mudah, tak perlu susah payah lipat, just bukak bahagian tepi kotak dan masukkan filling.

Harga & Info Doorgift Pillow Box Custom

Info Pillow Box Custom

Saiz12.5 x 17.9 cm
Berat19g
Material KotakArt Card
Minimum Order250 pcs

Harga Pillow Box Custom

Harga Asal
250pcs ke atasRM1.20 / pcs
500 pcs ke atashubungi kami

Harga Add On

Harga
Add on isian 10 pcs Choc Chip+RM1.00 / pcs
Add on isian kacang campur+RM1.20 / pcs
Add on isian popcorn+RM0.75 / pcs
Add on isian biskut aiskrim+RM1.25 / pcs
Add on isian sejadah tenun mini+RM3.00 / pcs
Add on isian tuala mini+RM1.30 / pcs

*dapatkan diskaun berganda untuk tempahan borong atau gabungan item (combo)

Tempah Sekarang Sebelum Stock Habis!!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekarang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(kedai kami atas restoran ahmad lim black pancake)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!