RAHSIA Puan Bie Sentiasa Tenang & Tak Panik Dari Trimester 0 hingga Bayi Selamat Keluar Kini TERBONGKAR!

Jika anda baru berkahwin atau baru dapat tahu bahawa anda hamil maka buku ini memang KHAS untuk anda.

Lebih-lebih lagi jika ini cahaya mata pertama anda.

Kerana terus terang cik Kiz katakan, jika anda rasa urusan untuk kahwin pun dah complicated, urusan kehamilan 2x atau 3x lebih complicated.

Anda perlu tahu apa yang berlaku & apa yang perlu dibuat dari trimester 1,2,3 hinggalah selepas bayi anda lahir.

Anda kena tahu pantang larang ibu mengandung, makanan apa sesuai makan, vitamin/suplimen apa nak ambil, bila waktu paling sesuai nak bergegas ke hospital, apa nak bawak ke hospital..

Eh macam-macam lagi lah..

 

Ini antara masalah yang dihadapi rata-rata ibu mengandung sepanjang kehamilan :

  • Tak tahu apa nak dibuat dulu, apa yang perlu buat kemudian. Ataupun terbuat benda yang tak sepatutnya perlu buat.
  • Tidak merekod benda-benda yang penting sepanjang kehamilan. Doktor/nurse jadi susah untuk tau punca bila ada masalah tiba-tiba.
  •  Terlepas pandang urusan penting sebab terlalu banyak fikir. Contohnya terlupa untuk kira pergerakan bayi bila sudah masuk trimester ketiga.
  • Salah faham dengan mitos-mitos berkaitan kehamilan. Contoh paling femes, makan buah nenas boleh menyebabkan keguguran. Padahal ianya hanya boleh terjadi jika anda makan terlalu banyak nenas dalam 1 masa. 
  • Tidak tahu bagaimana nak buat perancang untuk kewangan untuk bersalin & untuk bayi. Ini boleh menyebabkan masalah kewangan yang kritikal untuk anda & suami.

Memperkenalkan…

Buku Pregnancy Planner!

Sebuah buku yang lengkap A~Z dengan pelbagai tips, checklist & panduan penting buat para ibu hamil.

Sekarang anda hanya perlu fokus 100% pada bayi comel yang bakal lahir tanpa stress.

freegift pregnancy planner

Kenapa Anda Perlu Miliki Buku Ini?

1) LENGKAP & PADAT HABIS

Buku ini lengkap A~Z dengan segala tips, panduan & checklist yang anda perlukan sepanjang tempoh kehamilan. Rujuk tab bahagian ‘content’ untuk senarai kandungan.
.

2) TIADA YANG AKAN TERLEPAS PANDANG

Selalu terjadi bila terlalu banyak perkara nak dibuat pada satu masa, akan ada benda terlepas pandang. Dengan bantuan checklist InsyaAllah anda tak perlu panik, tick saja mana yang dah buat/ada.
.

3) JANGAN PERCAYA FAKTA TAK TEPAT

Kami mengambil masa 3 BULAN untuk research konten yang hendak dimasukkan dalam buku ini. Ini supaya anda hanya dapat info yang betul & sahih sahaja (ada banyak info tak betul diluar sana).
.

4) FREE GIFT YANG BERGUNA

Dengan pembelian buku pregnancy planner, anda akan dapat 1 set Portable diaper dispenser + plastic (random color) Ia akan berguna selepas bayi anda sudah lahir nanti.

*Freegift mungkin berbeza-beza mengikut stock freegift yang ada.

.

5) KENANGAN MASA HADAPAN

Bayangkan anak anda dah besar (mungkin dah sekolah), kemudian anda terjumpa buku ini, dimana dalamnya sarat dengan tulisan, nota & gambar yang anda kepilkan sepanjang journey mengandungkan anak anda itu. Bagi cik Kiz, ini benda paling membuatkan buku ini berharga sangat-sangat.

Konten Buku Pregnancy Planner

  • Profil ibu & ayah
  • Purata Kitran Haid
  • Fasa Kitaran Haid
  • Tips Cepat Hamil
  • Simptom Kehamilan
  • Profil Hari Kehamilan
  • Jadual Berat Badan yang Sesuai
  • Carta Kenaikan Berat Badan
  • Jadual Temujanji Pranatal
  • Tarikh-tarikh detik istimewa untuk kenangan
  • Perubahan Janin dari 1-9 bulan
  • Senarai Semak Trimester 1 (26 list)
  • Senarai Semak Trimester 2 (25 list)
  • Senarai Semak Trimester 3 (23 list)
  • Mitos & Fakta Kehamilan
  • Panduan Pemakanan Semasa Hamil (penting)
  • Vitamin & Suplemen Tracker
  • Tips & Panduan Berpuasa bagi Ibu Hamil
  • Amalan Semasa Hamil
  • Do & Dont Senaman Ibu Hamil
  • Merancang Kewangan
  • Catatan Trimester 1 & Surat
  • Catatan Trimester 2 & Surat
  • Catatan Trimester 3 & Surat
  • Catatan & Gambar ‘Ultrasound’
  • Senarai Semak Keperluan Ibu Semasa Hamil
  • Bajet Perbelanjaan (klinikal, pakaian, suplemen, lain-lain)
  • Senarai Semak Keperluan Bayi
  • Bajet Perbelanjaan Keperluan Bayi
  • Senarai Semak Keperluan Semasa Berpantang
  • Bajet Perbelanjaan Semasa Berpantang
  • Senarai Semak Beg Hospital (ibu)
  • Senarai Semak Beg Hospital (bayi)
  • Ruang ‘brainstorm’ nama bayi
  • Panduan Pergerakan Bayi Dalam Kandungan
  • Tanda-tanda Awal Bersalin
  • Doa & Zikir Mudah Bersalin
  • Perkara Penting Selepas Kelahiran Bayi
  • Info Bayi
  • Catatan Kenangan Saat-Saat Kelahiran
  • Ruang Nota Kosong

 

Testimoni Pelanggan

Saya Berminat! Berapa Harganya?

Team Kiz mengambil masa lebih 3 bulan khas untuk preparation konten buku ini.

Kerana kami ingin memastikan tiada satu pun benda penting yang kami terlepas pandang.

Dengan itu, ini harga jika ikut perancangan asal :

RM70

 

Tapi of course disebabkan misi & visi kami bukan untuk buat duit tetapi untuk memudahkan urusan seramai mungkin kaum ibu hamil di luar sana…

Akhirnya kami bersetuju untuk berikan anda HARGA SPECIAL

RM60.00 sahaja

RM50? ~ mahal jugak?

 

Ok lah sebab anda baca sampai sini kan…

RM60.00

RM50.00

RM39.00 sahaja!! 

(harga ni cik Kiz bagi selagi stok masih ada)

Harga & Info Buku Pregnancy Planner

Harga & Info Buku Pregnancy Planner

Info Buku Wedding Planner

 

Saiz148 x 209mm (A5)
Material CoverHardcover
Inlay80 gsm (Greyscale)
BindingWire-O (putih)
Helaian170 pages
Min. order1 pcs

 

Harga Buku Wedding Planner

 

Set Hard Cover (Buku + kotak + freegift) 1 pcsRM39 Promo
Postage (Semenanjung)RM7
Postage (Sabah/Sarawak)RM15/RM13

 Tips : tempah 2 pcs atau lebih untuk FREE POSTAGE bagi semenanjung

Jaminan Wang Dikembalikan!

Ya! Cik Kiz berani jamin buku ini akan sangat-sangat membantu awak dalam memudahkan urusan majlis. Kami akan kembalikan wang anda 100% tanpa banyak soal sekiranya anda rasa buku ini tak membantu. Dan anda boleh simpan buku tersebut.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

kedai kiz print

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am – 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Dapatkan Buku Wedding Planner! InsyaAllah Pregnancy Planner juga sangat bermanfaat.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Love Cookiz. Risiko Anda Kami Tanggung!