Sampul Raya Material Exclusive 2019

Sampul Raya Readymade

Sesuai untuk anda yang mencari kelainan untuk raya tahun ni. Kerana Kiz Doorgift menggunakan material special paper bertexture. Dengan design direka oleh professional.

Galeri Gambar Sampul Raya Readymade 2019

Design Cantik & Eksklusif

Pilih dari 4 design yang sangat EXCLUSIVE raya tahun 2019 ini. Sesuai sebagai sampul duit raya & sebagai sampul untuk letak duit berkat.

Material Kertas Bertekstur

Untuk sampul raya readymade 2019 ni, kami menggunakan material kertasbertekstur yang berkualiti. Kami menggunakan art card ketebalan 240 gsm yang lebih tebal dari sampul raya biasa.

Dapat Free Kotak Comel ni

Special untuk belian 10 packet ke atas, sampul raya anda akan di packing kan dalam kotak comel ni. Boleh la nak buat sebagai hadiah untuk kawan-kawan atau keluarga.

Harga Murah Untuk Sampul Raya Eksklusif

Sampul raya ni kelihatan mahal dek kerana designnya yang eksklusif serta material kertas bertekstur yang digunakan sangat berkualiti & tebal.

 

FREEGIFT

PERCUMA 5 pkt sampul mini untuk setiap pembelian (selagi stok ada)

Galeri Gambar Sampul Raya Readymade 2019

Design Cantik & Eksklusif

Pilih dari 4 design yang sangat EXCLUSIVE raya tahun 2019 ini. Sesuai sebagai sampul duit raya & sebagai sampul untuk letak duit berkat.

Material Kertas Bertekstur

Untuk sampul raya readymade 2019 ni, kami menggunakan material kertasbertekstur yang berkualiti. Kami menggunakan art card ketebalan 240 gsm yang lebih tebal dari sampul raya biasa.

Dapat Free Kotak Comel

Special untuk belian 10 packet ke atas, sampul raya anda akan di packing kan dalam kotak comel ni. Boleh la nak buat sebagai hadiah untuk kawan-kawan atau keluarga.

Harga Murah Untuk Sampul Raya Eksklusif

Sampul raya ni kelihatan mahal dek kerana designnya yang eksklusif serta material kertas bertekstur yang digunakan sangat berkualiti & tebal.

FREEGIFT!

PERCUMA 5 pkt sampul mini utk setiap pembelian (selagi stok ada)

Senarai Design Sampul Raya Readymade 2019

Bersedia untuk rambang mata kerana design di sini semua lawa-lawa, cantik merelip. Oh ya, masa whatasapp nanti pastikan tanya dulu stok ada atau tak ya, sebab kami tak simpan stok banyak.

Senarai Design Sampul Raya Readymade 2019

Bersedia untuk rambang mata kerana design di sini semua lawa-lawa, cantik merelip. Oh ya, masa whatasapp nanti pastikan tanya dulu stok ada atau tak ya, sebab kami tak simpan stok banyak.

Harga & Info Sampul Raya Readymade 2019

Info Sampul Raya

Saiz sampul80 x 160mm (muat duit raya RM50/100)
Berat sampul0.026g
Material KertasSpecial Textured Art Card 140gsm (tebal dari biasa)
Minimum Order 1 packet
1 packet 5 pcs

Harga Sampul Raya

1 packetRM4.00 / packet
3 – 9 packetRM3.60 / packet
10 – 19 packetRM3.30 / packet
20 – 100 packetRM3.00 / packet

Tempah Sekarang Sebelum Stok Habis Kerana Stock Sangat Limited!

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

kedai kiz print

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!