Aksesori Majlis

Sticker Majlis

Cara paling jimat dan cepat untuk jadikan doorgift anda lebih stylo dan cantik, tempah sticker majlis, cabut dan tampal sahaja pada doorgift anda, masalah selesai 🙂

Kelebihan Sticker Majlis Kiz Doorgift

1. Perlbagai Pilihan Design Cantik & Stylo!

Di Kiz Doorgift, kami sentiasa pastikan semua design sticker doorgift kami mengikut trend semasa. Mana design yang ‘old-skool’ kita bye-bye.

2. Custom Made Design Percuma!

Ya, hanya perlu pilih sahaja design sticker yang berkenan dari katalog kemudian nyatakan apa details yang ingin diletakkan. Ataupun nak masukkan gambar? Pun boleh. Proses design pula hanya mengambil masa 2-3 hari bekerja sahaja.

3. Proses Siap Sangat Cepat

Selesai sahaja proses design & comfirm design final draft sticker, anda hanya perlu tunggu dalam 4-5 hari bekerja untuk stiker majlis anda siap.

Cepat kan?

4. Kualiti Warna Cantik, Tak Mudah Pudar.

Betul, melainkan anda letak sticker tersebut di kawasan yang terdedah cahaya matahari terlalu lama. Tak perlu risau tentang kualiti kerana kami menggunakan printer canggih yang mahal yang amat supaya sticker anda nampak cantik.

5. Harga murah walaupun kualiti mahal!

Tidak perlu bayar mahal-mahal untuk dapatkan sticker yang cantik, kami tawarkan anda harga serendah 6.5 sen per pcs (bergantung pada kuantiti tempahan juga ya).

Galeri Design Sticker Custom-Made

Galeri Design Sticker Ready-Made

Harga & Info Sticker Majlis

Harga & Info Sticker Majlis

Info Sticker

Saiz 3cm / 4cm / 5cm / custom size
Material Mirrorcote
Minimum Order 50 pcs

Harga Sticker Mengikut Saiz

Harga Saiz 3x3cm
50 pcs 23
100 pcs 25
200 pcs 28
300 pcs 33
400 pcs 34
500 pcs 41
600 pcs 45
700 pcs 51
800 pcs 55
900 pcs 57
1000 pcs 60
1500 pcs 80
2000 pcs 91
Harga Saiz 4x4cm
50 pcs 33
100 pcs 35
200 pcs 41
300 pcs 48
400 pcs 49
500 pcs 59
600 pcs 65
700 pcs 74
800 pcs 79
900 pcs 77
1000 pcs 90
1500 pcs 115
2000 pcs 130
Harga Saiz 5x5cm
50 pcs 39
100 pcs 57
200 pcs 75
300 pcs 90
400 pcs 98
500 pcs 104
600 pcs 109
700 pcs 112
800 pcs 117
900 pcs 123
1000 pcs 129
1500 pcs 145
2000 pcs 160

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekrang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

kedai kiz print

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!