Aksesori Majlis

Sticker Majlis

Cara paling jimat dan cepat untuk jadikan doorgift anda lebih stylo dan cantik, tempah sticker majlis, cabut dan tampal sahaja pada doorgift anda, masalah selesai 🙂

Kelebihan Sticker Majlis Kiz Doorgift

1. Perlbagai Pilihan Design Cantik & Stylo!

Di Kiz Doorgift, kami sentiasa pastikan semua design sticker doorgift kami mengikut trend semasa. Mana design yang ‘old-skool’ kita bye-bye.

2. Custom Made Design Percuma!

Ya, hanya perlu pilih sahaja design sticker yang berkenan dari katalog kemudian nyatakan apa details yang ingin diletakkan. Ataupun nak masukkan gambar? Pun boleh. Proses design pula hanya mengambil masa 2-3 hari bekerja sahaja.

3. Proses Siap Sangat Cepat

Selesai sahaja proses design & comfirm design final draft sticker, anda hanya perlu tunggu dalam 4-5 hari bekerja untuk stiker majlis anda siap.

Cepat kan?

4. Kualiti Warna Cantik, Tak Mudah Pudar.

Betul, melainkan anda letak sticker tersebut di kawasan yang terdedah cahaya matahari terlalu lama. Tak perlu risau tentang kualiti kerana kami menggunakan printer canggih yang mahal yang amat supaya sticker anda nampak cantik.

5. Harga murah walaupun kualiti mahal!

Tidak perlu bayar mahal-mahal untuk dapatkan sticker yang cantik, kami tawarkan anda harga serendah 6.5 sen per pcs (bergantung pada kuantiti tempahan juga ya).

Galeri Design Sticker Custom-Made

Galeri Design Sticker Ready-Made

Harga & Info Sticker Majlis

Harga & Info Sticker Majlis

Info Sticker

Saiz3cm / 4cm / 5cm / custom size
MaterialMirrorcote
Minimum Order50 pcs

Harga Sticker Mengikut Saiz

Harga Saiz 3x3cm
50 pcs23
100 pcs25
200 pcs28
300 pcs33
400 pcs34
500 pcs41
600 pcs45
700 pcs51
800 pcs55
900 pcs57
1000 pcs60
1500 pcs80
2000 pcs91
Harga Saiz 4x4cm
50 pcs33
100 pcs35
200 pcs41
300 pcs48
400 pcs49
500 pcs59
600 pcs65
700 pcs74
800 pcs79
900 pcs77
1000 pcs90
1500 pcs115
2000 pcs130
Harga Saiz 5x5cm
50 pcs39
100 pcs57
200 pcs75
300 pcs90
400 pcs98
500 pcs104
600 pcs109
700 pcs112
800 pcs117
900 pcs123
1000 pcs129
1500 pcs145
2000 pcs160

Tempah Sekarang Sebelum Kuota Tempahan Penuh!

Adakah anda berminat dengan doorgift ini? Jika ya, tempah sekrang kerana stok agak terhad, jika tiada stok perlu tunggu sebulan baru dapat.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am - 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(kedai kami atas restoran ahmad lim black pancake)

Lebih 2871 Telah Membuat Tempahan dengan Kiz Doorgift! InsyaAllah Anda TIDAK akan Menyesal Punya Lah.

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Untuk Setiap Tempahan di Kiz Doorgift. Risiko Anda Kami Tanggung!