Tahniah Kerana Anda Bijak Buat Pilihan!

Ramai bakal pengantin yang tak endahkan benda macam ni sebab rasa macam menyusahkan & sebagainya betul tak?

Trust me, urusan perkahwinan awak pasti akan lebih mudah dengan adanya checklist ini.

Kami di Kiz Doorgift doakan urusan majlis awak dipermudahkan dan berjalan lancar hendakNya.

Ok sekarang boleh check email, kalau tak jumpa boleh try check mungkin dia termasuk bahagian spam.

Kalau tiada jugak, tunggu dalam 3-5 minit, refresh email.

Bye-Bye!

Nak dapatkan buku lengkap terus pada harga diskaun melampau tak? (hint : tak masuk akal)

Sebenarnya kan..

Checklist yang cik Kiz bagi percuma tu baru 5% sahaja dari semua konten yang ada dalam buku lengkap kita.

Buku ni 1st di Malaysia.

Kami research berbulan-bulan untuk pastikan konten dalam buku ni boleh bantu bakal pengantin dari A-Z.

Cik Kiz namakan dia Buku Wedding Planner.

 

Ini antara konten yang cik Kiz duk cakap tu..

  • Info majlis perkahwinan
  • Kalendar 2020
  • Inspirasi Majlis Perkahwinan
  • Kalendar 2021 & 2022
  • Prosedur Perkahwinan
  • Perancangan Gerak Kerja
  • Kalendar Bulanan
  • Senarai Semak Barang Keperluan
  • Bajet Perkahwinan Pihak Lelaki
  • Bajet Perkahwinan Pihak Perempuan
  • Vendor-vendor Perkahwinan (Wishlist & Confirmed Vendor)
  • Pakaian Majlis
  • Checklist Kit Kecemasan Hari Perkahwinan
  • Soalan Lazim Temuduga Kahwin
  • Tugasan di Hari Perkahwinan
  • Summary Checklist (BARU!)
  • Senarai Tetamu Jemputan (BARU!)
  • Susunan Meja (BARU!)
  • Appointment Log (BARU!)
  • Senarai Lagu Perkahwinan (BARU!)
  • Honeymoon – bajet, checklist, itinerary, packing list (BARU!)
  • Extra Note (18 muka surat)

Complete habis! Orang lain kelam kabut, awak rileks je nanti. hihi.

Bukan itu saja.

Buku ni akan jadi kenangan untuk anda bersama pasangan lepas dah berkahwin nanti.

Bayangkan lepas 10 tahun tengok balik buku ni.

Lepas tu tunjuk kat anak kan, “haa ni lah kad kahwin mama masa mama kahwin dengan ayah dulu..” ~ err ni contoh laa

Saya Berminat!

Berapa harganya?

Haa actually disebabkan sekarang ada perintah kawalan pergerakan dari kerajaan.

Cik Kiz buat promosi harga murah gila-gila punya untuk buku ni.

Sebab harga asalnya RM49.

Tapi harga promo yang cik Kiz nak bagi awak ni konpem ternganga punya lah.

Lepas tu dapat lagi 3 FREE GIFT bernilai RM20!

Klik je “saya berminat” dibawah Sekarang!

p/s : anda akan dibawa ke halaman info lengkap & harga buku wedding planner