Rasa Macam Hidup Tak Teratur? 

Penat uruskan macam-macam sampai rasa tak cukup masa? 

Yup, itu lah yang terjadi bila kita tak plan daily life kita.

Hidup dalam terkejar-kejar.

Kejap nak buat itu, kejap nak buat ini. Tiba-tiba eh terlupa pulak buat itu.

Penat memang penat…

Dan itu lah jugak apa yang cik Kiz rasa sehinggalah cik Kiz decide untuk plan hidup sendiri dalam buku.

Memperkenalkan…

Undated Planner 2022 !

Sebuah Buku ini KHAS untuk orang yang seperti anda, yang AMBIL SERIUS untuk menghasilkan ‘plan’ TERBAIK & menjadi orang yang BERJAYA!

Percaya lah, once anda start PLAN HIDUP ANDA, tiada lagi serabut uruskan masa, tiada lagi rasa penat tak cukup masa.

Kat bawah ni cik Kiz terangkan lagi okay?

Kenapa Anda Perlu Miliki Buku Ini?

1) PILIH DARI 4 DESIGN YANG CANTIK

Anda boleh pilih dari 4 design mengikut citarasa anda. Amaran : anda bakal dihantui dengan soalan sama berulang kali, “weii cantiknya buku kau beli kat mana?”
.

2) TAK MUDAH ROSAK

Kami tahu sekurang-kurangnya anda akan menggunakan buku ini selama setahun, jadi kami menggunakan cover jenis hardcover kemudian dilapis pula dengan matte lammination supaya tak rosak jika terkena air.
.

3) SIAP ADA STRAP & CORNER PROTECTOR

 

Untuk jadikan buku planner ini lebih exclusive, kami tambahkan tali strap getah high quality & corner protector di sudut untuk elak buku rosak.
.

4) MUDAH DIBAWA KE MANA-MANA

Dengan bersaiz A5 iaitu separuh dari A4, menjadikan buku ini ‘just nice’ untuk dibawa kemana-mana. Tak terlalu besar, tak terlalu kecil sampai anda perlu tulis halus-halus untuk save ruang.
.

5) SIAP KOTAK COMEL & DAN BANYAK FREE GIFT

Yepp! Walaupun harganya tak mahal, team Kiz sedaya upaya berikan anda kotak packaging khas supaya anda sayang buku ini & memanfaatkan nya sebaik mungkin. Anda juga akan dapat free gift yang menarik.

 Konten Buku Planner 2021

  • Introduction page
  • Goal setting
  • Bucket List & Vision Board (NEW)
  • Year at a glance (NEW)
  • Calendar 2022, 2023 & 2024
  • Holiday List
  • Reading Tracker (NEW)
  • Habit Tracker (NEW)
  • Mood Tracker (NEW)
  • Period Tracker (NEW)
  • Monthly Inspirational Quotes
  • Undated Monthly Spread
  • Undated Weekly Spread
  • Monthly Reflection (NEW)
  • Good Deeds Tracker (NEW)
  • Financial Tracker
  • Line-Blank Notes

Konten dibawah berulang 12 kali :

  • Productivity Quotes 
  • Blank Monthly Pages (3 pages)
  • Blank Weekly Pages (5 pages)
  • Financial Tracker (1 page)
  • Monthly Reflection (1 page)
  • Good Deeds Tracker (1 page)
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021

4 Design Terbaik

Pilih Dari 4 Design Yang Super Ohsem Ini

Machiato

Mocha

Frappocino

Latte

Testimoni Pelanggan

Ini adalah beberapa testimoni yang pernah beli planner kami sebelum ni

testimoni planner
testimoni planner

Saya Berminat! Berapa Harganya?

Team Kiz mengambil masa yang lama untuk menghasilkan konten & pilihan design yang terbaik untuk anda. Dan kami menggunakan material kualiti terbaik untuk buku ini.

Dengan itu, ini harga jika ikut perancangan asal :

RM69

 

Tapi of course disebabkan misi & visi kami bukan untuk buat duit tetapi untuk membantu anda uruskan masa dengan lebih efektif…

Akhirnya kami bersetuju untuk berikan anda HARGA SPECIAL

RM50.00 sahaja

RM45? ~ mahal jugak?

 

Ok lah sebab anda baca sampai sini kan…

RM69.00

RM45.00

RM25.00 sahaja!! (loose)

(harga ni cik Kiz bagi selagi stok masih ada)

Harga & Info Buku Planner 2022

Harga & Info Buku Planner 2022

 Info Buku Planner 2022

Saiz148 x 209mm (A5)
Material CoverHardcover
FeatureElastic band & Book corner protector
Inlay80 gsm (Greyscale)
BindingWire-O
Helaian250 pages
Min. order1 pcs

 

Harga & Pakej Buku Planner

BASIC SET ( 4 in 1 )

  • Planner 2022
  • Box Packaging
  • Sticker Planner
  • Bookmark
  • Freegift

PREMIUM SET ( 8 in 1 )

  • Planner 2022
  • Box Packaging
  • Sticker Planner
  • Bookmark
  • Gratitude Journal A6
  • Notepad
  • Pouch
  • Pen
  • Freegift

*freegift akan diganti lain jika kehabisan stok

Set BasicRM39 promo
Loose (buku sahaja)RM25 promo
Set PremiumRM59 promo
Postage (Semenanjung)RM7
Postage (Sabah/Sarawak)RM15/RM13

Tips : tempah 2 pcs atau lebih untuk FREE POSTAGE bagi semenanjung

Jaminan Wang Dikembalikan!

Ya! Cik Kiz berani jamin buku ini akan sangat-sangat membantu awak dalam memudahkan urusan majlis. Kami akan kembalikan wang anda 100% tanpa banyak soal sekiranya anda rasa buku ini tak membantu. Dan anda boleh simpan buku tersebut.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

kedai kiz print

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am – 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Jika Kualiti Tidak Seperti Yang Dijanjikan.

Biar Kami Tanggung Risiko Anda!