Pernah Dengar “Gagal Merancang, Merancang Kegagalan..”?  

Yup! Ianya adalah petikan dari lagu Mentera Beradu, M.Nasir & Malique. Dan ianya lagu feveret saya juga 🙂

Dan ini lah sebabnya kenapa buku planner ini diterbitkan.

Tak kisah walau apa pun karier atau kerjaya anda, perancangan penting supaya anda dapat capai GOL/MATLAMAT anda dengan  pantas & teratur.
Jauh bezanya perancangan diatas kertas berbanding perancangan dalam kepala semata-mata.

Kerana otak kita perlu memproses beribu-ribu maklumat yang masuk setiap hari & tanpa kita sedar WOOOSHH tiba-tiba perancangan kita tadi hilang tanpa khabar.

Memperkenalkan…

Planner 2021 (blank)!!

Sebuah Buku ini KHAS untuk orang yang seperti anda, yang AMBIL SERIUS untuk menghasilkan ‘plan’ TERBAIK & menjadi orang yang BERJAYA!

Paling best, tak perlu tunggu 2021.. anda boleh guna terus lepas dapat kerana ada ruang untuk anda isi tarikh & bulan (blank planner).

Kat bawah ni cik Kiz terangkan lagi okay?

Kenapa Anda Perlu Miliki Buku Ini?

1) PILIH DARI 4 DESIGN YANG CANTIK

Anda boleh pilih dari 4 design mengikut citarasa anda. Amaran : anda bakal dihantui dengan soalan sama berulang kali, “weii cantiknya buku kau beli kat mana?”
.

2) TAK MUDAH ROSAK

Kami tahu sekurang-kurangnya anda akan menggunakan buku ini selama setahun, jadi kami menggunakan cover jenis hardcover kemudian dilapis pula dengan matte lammination supaya tak rosak jika terkena air.
.

3) NAMPAK KEMAS & EXCLUSIVE

Untuk jadikan buku planner ini lebih exclusive, kami tambahkan untuk anda tali strap getah putih berkualiti. Orang akan tahu buku ini private hanya untuk kegunaan anda 😉
.

4) MUDAH DIBAWA KE MANA-MANA

Dengan bersaiz A5 iaitu separuh dari A4, menjadikan buku ini ‘just nice’ untuk dibawa kemana-mana. Tak terlalu besar, tak terlalu kecil sampai anda perlu tulis halus-halus untuk save ruang.
.

5) DISERTAI DENGAN KOTAK KHAS & FREE GIFT

Yepp! Walaupun harganya tak lebih dari RM50, team Kiz sedaya upaya berikan anda kotak packaging khas supaya anda sayang buku ini & memanfaatkan nya sebaik mungkin. Anda juga akan dapat free gift yang menarik.

 Konten Buku Planner 2021

  • Personal Information
  • My Top 5 Goals This Year
  • Calendar 2021
  • 2021 Holiday List 
  • Calendar 2022 & 2023

Konten dibawah berulang 12 kali :

  • Productivity Quotes 
  • Blank Monthly Pages (2 pages)
  • Blank Weekly Pages (5 pages)
  • Monthly Expenses (1 page)
  • Dotted Notes (11 pages)
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021
isi kandungan planner 2021

4 Design Terbaik

Pilih Dari 4 Design Yang Super Ohsem Ini

Upbeat

Melow

Lilac

Typos

Testimoni Pelanggan

Ini adalah beberapa testimoni dari soft launching baru-baru ini.

testimoni planner
testimoni planner

Saya Berminat! Berapa Harganya?

Team Kiz mengambil masa yang lama untuk menghasilkan konten & pilihan design yang terbaik untuk anda. Dan kami menggunakan material kualiti terbaik untuk buku ini.

Dengan itu, ini harga jika ikut perancangan asal :

RM55

 

Tapi of course disebabkan misi & visi kami bukan untuk buat duit tetapi untuk membantu anda uruskan masa dengan lebih efektif…

Akhirnya kami bersetuju untuk berikan anda HARGA SPECIAL

RM50.00 sahaja

RM45? ~ mahal jugak?

 

Ok lah sebab anda baca sampai sini kan…

RM50.00

RM45.00

RM35.00 sahaja!!

(harga ni cik Kiz bagi selagi stok masih ada)

Harga & Info Buku Planner 2021

Harga & Info Buku Planner 2021

Info Buku Planner 2021

 

Saiz 148 x 209mm (A5)
Material Cover Hardcover
Inlay 80 gsm (Greyscale)
Binding Wire-O (putih)
Helaian 250 pages
Min. order 1 pcs

 

Harga Buku Wedding Planner

 

Set Hard Cover (Buku + kotak + freegift) 1 pcs RM35 promo
Postage (Semenanjung) RM7
Postage (Sabah/Sarawak) RM15/RM13

Tips : tempah 2 pcs atau lebih untuk FREE POSTAGE bagi semenanjung

Jaminan Wang Dikembalikan!

Ya! Cik Kiz berani jamin buku ini akan sangat-sangat membantu awak dalam memudahkan urusan majlis. Kami akan kembalikan wang anda 100% tanpa banyak soal sekiranya anda rasa buku ini tak membantu. Dan anda boleh simpan buku tersebut.

Tak Minat Order Online?

 

Tak apa kami faham, anda nak tempah untuk majlis yang julung-julung kali dibuat, mesti nak tengok depan mata betul?

Jika begitu, datang walk-in saja ke kedai doorgift kami di seksyen 7 Shah Alam (dekat dengan i-city)

kedai kiz print

Kiz Print

No 31A (Tingkat 1), Jln Kristal K7/K,

Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor.

Open : 9:00am – 6:00pm (Ahad tutup)

Waze : Kiz Doorgift

No.Tel. : 019-2354631 / 019-2750165

(update : kedai kami atas restoran 3 budak gemok)

Jaminan 100% Wang Dikembalikan Jika Kualiti Tidak Seperti Yang Dijanjikan.

Biar Kami Tanggung Risiko Anda!